「honto 本の通販ストア」サービス終了及び外部通販ストア連携開始のお知らせ
詳細はこちらをご確認ください。
- みんなの評価
- あなたの評価 評価して"My本棚"に追加 評価ありがとうございます。×
- カテゴリ:一般
- 発売日:2023/02/02
- 出版社: チャールズ・イー・タトル出版
- サイズ:27cm/159p
- 利用対象:一般
- ISBN:978-4-8053-1732-7
紙の本
THE SUSHI LOVER’S COOKBOOK Easy to Prepare Sushi for Every Occasion
著者 Yumi Umemura (著),Tom Baker (著),Noboru Murata (写真)
日本料理の専門家・梅村由美による寿司レシピ集。牛のたたき、天ぷら、ドライトマト、ラタトゥイユ、生ハム、チーズ、ポーチドエッグ、キムチなど、多種多様な食材を使って作る彩り鮮...
THE SUSHI LOVER’S COOKBOOK Easy to Prepare Sushi for Every Occasion
このセットに含まれる商品
前へ戻る
- 対象はありません
次に進む
商品説明
日本料理の専門家・梅村由美による寿司レシピ集。牛のたたき、天ぷら、ドライトマト、ラタトゥイユ、生ハム、チーズ、ポーチドエッグ、キムチなど、多種多様な食材を使って作る彩り鮮やかな85の寿司レシピを掲載する。【「TRC MARC」の商品解説】
Make classic sushi along with more artful and exotic rolls with this illustrated sushi cookbook.
In this sushi making book, Japanese cooking expert Yumi Umemura offers eighty-five recipes that combine sushi rice with ingredients ranging from its time-honored partners to unexpectedly delicious ingredients—such as Thai fish sauce, sun-dried tomatoes, cooked meats like roast beef or chicken and French ratatouille—that infuse Japanese sushi with an unexpected and international flair.
Whether making the classic thick rolls, thin rolls, or experimenting with one of Umemura's fun and easy-to-make inventions such as ball or pizza sushi, The Sushi Lover's Cookbook is the one sushi cookbook fanatics need to guide them to sushi nirvana.
日本料理の専門家、梅村由美が紹介する様々な食材を組み合わせて作る国際色豊かな寿司レシピ集。牛のたたき、天ぷら、ドライトマト、ラタトゥイユ、生ハム、チーズ、ポーチドエッグにキムチなど多種多様な食材を使って作る彩り鮮やかな85の寿司レシピを掲載しています。海苔で巻くだけでなく、サラダにしたりピザ風にしたりと自由な発想で寿司を楽しむことができる一冊です。【商品解説】
関連キーワード
あわせて読みたい本
前へ戻る
- 対象はありません
次に進む
この著者・アーティストの他の商品
前へ戻る
- 対象はありません
次に進む