サイト内検索

詳細検索

ヘルプ

セーフサーチについて

性的・暴力的に過激な表現が含まれる作品の表示を調整できる機能です。
ご利用当初は「セーフサーチ」が「ON」に設定されており、性的・暴力的に過激な表現が含まれる作品の表示が制限されています。
全ての作品を表示するためには「OFF」にしてご覧ください。
※セーフサーチを「OFF」にすると、アダルト認証ページで「はい」を選択した状態になります。
※セーフサーチを「OFF」から「ON」に戻すと、次ページの表示もしくはページ更新後に認証が入ります。

【HB】丸善・ジュンク堂書店×hontoブックツリー 私が22歳で出会いたかった本 ポイント5倍キャンペーン (~5/23)

【HB】丸善丸の内本店×hontoブックツリー matching booktree ~今の気分で探す新しい本~ ポイント5倍キャンペーン(~5/31)

目次

  • PART Ⅰ Frontier of Demand Analysis
    • 1 Recent developments in the demand system analysis of food consumption / Toshinobu Matsuda
    • 2 Consumption behavior of Japanese agricultural households:Analysis of an Almost Ideal Demand System / Kozo Sasaki
    • 3 Labor‐force participation of married women and food consumption of households / Hitoshi Kusakari
    • 4 Food demand and outsourcing of housework / Ryuichi Shigeno
    • 5 A generalized quadratic demand system / Toshinobu Matsuda
    • 6 Bayesian inference of the Rotterdam model under different conditions / Yoshiharu Saegusa
  • PART Ⅱ Recent Trend of Japanese Food Industry and Food Consumption
    • 7 Household food expenditure and the growth of Japanese food industries:1980−2000 / Natsuki Fujita ; Kazunari Tsukada
    • 8 Eco‐label certification as a product attribute:Information availability and consumer behavior‐increasing awareness of food safety and fishery resources conservation / Masakazu Nagaki ; Hanae Matsushima
    • 9 Simulation analysis of the influence of the increase in imports of farm products and processed foods on Japanese industries / Toshio Ueji
    • 10 Estimating a generalized bertrand model and perceived total demand elasticities in a product‐differentiated oligopolistic market / Junko Kinoshita ; Nobuhiro Suzuki ; Harry M.Kaiser
    • 11 Effects of safety and freshness of food on Japanese consumers’ choice of milk / Hiroyuki Iwamoto ; Yasutaka Yamamoto ; Kazuo Sato ; Manabu Sawada
    • 12 Food consumption and information on food safety:An analysis of the food poisoning outbreak caused by a major dairy products maker / Kiyokazu Ujiie
    • 13 Structural change in Japanese household demand for fresh meat in the 1990s / Manabu Sawada
    • 14 The ethics of diet / Tadashi Hasebe
    • 15 Water and food culture:A comparative study of Japan and Europe / Masaaki Ishida