サイト内検索

詳細検索

ヘルプ

セーフサーチについて

性的・暴力的に過激な表現が含まれる作品の表示を調整できる機能です。
ご利用当初は「セーフサーチ」が「ON」に設定されており、性的・暴力的に過激な表現が含まれる作品の表示が制限されています。
全ての作品を表示するためには「OFF」にしてご覧ください。
※セーフサーチを「OFF」にすると、アダルト認証ページで「はい」を選択した状態になります。
※セーフサーチを「OFF」から「ON」に戻すと、次ページの表示もしくはページ更新後に認証が入ります。

送料無料 日付更新(2017年7月)

【HB】丸善丸の内本店×hontoブックツリー こんな気分に浸りたい!秋と寂しさを楽しむ60冊(~11/1)

目次

Physical and Biological Properties of Agricultural Products

Physical and Biological Properties of Agricultural Products

  • Naoshi Kondo(編)/ Takahisa Nishizu(編)/ Takahiro Hayashi(編)/ Yuichi Ogawa(編)/ Hiroshi Shimizu(編)/ Kiyokazu Goto(編)
  • 1 Physical Properties of Agricultural Products
    • 1.1 What are physical properties of agricultural products?
    • 1.2 Describing method of physical properties of agricultural products
  • 2 Structural Characteristics Related to Physical Properties
    • 2.1 Structure of plants and harvested products
    • 2.2 Structure of harvested products
    • 2.3 Plant structure and its component tissues related to physical properties
  • 3 Fundamental Physical Properties
    • 3.1 Fundamental physical properties
    • 3.2 Measuring method
    • 3.3 Examples of application
  • 4 Thermal Properties
    • 4.1 Characteristics of thermal operation
    • 4.2 Form of heat transfer and related physical properties
    • 4.3 Specific heat
    • 4.4 Thermal conductivity
    • 4.5 Thermal diffusivity
  • 5 Mechanical Properties
    • 5.1 Strength of material
    • 5.2 Elastic modulus
    • 5.3 Mechanical properties of agricultural products
    • 5.4 Viscoelasticity
    • 5.5 Friction
  • 6 Acoustic and Vibrational Properties
    • 6.1 Acoustic and vibration engineering
    • 6.2 Sound velocity
    • 6.3 Coefficient of damping
    • 6.4 Resonant frequency
  • 7 Electric Characteristics
    • 7.1 Electromagnetics
    • 7.2 Electric conductivity
    • 7.3 Dielectric constant
    • 7.4 Microwave
  • 8 Optical Properties
    • 8.1 Optics and color science
    • 8.2 X‐ray
    • 8.3 Ultraviolet rays
    • 8.4 Visible light
    • 8.5 Infrared rays
    • 8.6 Terahertz wave
  • 9 Biochemical Property
    • 9.1 Taste
    • 9.2 Odor
    • 9.3 Data analysis(chemometrics)