玩物双紙

玩物双紙 みんなのレビュー

2015/03/20 08:35

i feel author's passion, but i can't feel his meaning. he hope so? maybe, this book have some tests. course, who is the story teller, what is the story teller in each stories? how are read some chinese letters. some strong points also can be weak points. which one do you feel it?

2015/03/13 07:19

2014年11月刊。初出は小説推理。6話。物に語らせる戦国時代とのことで、各話のタイトルには、わくわくしましたが、内容には、あまり興味を持てませんでした。