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- カテゴリ:研究者
- 発行年月:c2014
- 出版社: 京都大学学術出版会
- サイズ:26cm/372p
- 利用対象:研究者
- ISBN:978-4-87698-389-6
- 国内送料無料
紙の本
Physical and Biological Properties of Agricultural Products
著者 Naoshi Kondo (編),Takahisa Nishizu (編),Takahiro Hayashi (編),Yuichi Ogawa (編),Hiroshi Shimizu (編),Kiyokazu Goto (編)
農産物性科学への理解に必要な基本的知識と農産物性測定技術についてわかりやすく解説。味や香りなど、いままでの農産物性の範疇では取り上げられなかったテーマも取り上げる。各章末...
Physical and Biological Properties of Agricultural Products
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商品説明
農産物性科学への理解に必要な基本的知識と農産物性測定技術についてわかりやすく解説。味や香りなど、いままでの農産物性の範疇では取り上げられなかったテーマも取り上げる。各章末に演習問題付き。【「TRC MARC」の商品解説】
目次
- 1 Physical Properties of Agricultural Products
- 1.1 What are physical properties of agricultural products?
- 1.2 Describing method of physical properties of agricultural products
- 2 Structural Characteristics Related to Physical Properties
- 2.1 Structure of plants and harvested products
- 2.2 Structure of harvested products
- 2.3 Plant structure and its component tissues related to physical properties
- 3 Fundamental Physical Properties
- 3.1 Fundamental physical properties
- 3.2 Measuring method
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